Gold Stars Heracles doen door middel van walking football op een gezonde verantwoorde wijze aan sport. Naast wekelijkse trainingen nemen de dames en heren ook met enige regelmaat deel aan toernooien in zowel binnen- als buitenland.  Soms met een specifiek dames of herenteam maar ook met een mix team wordt deelgenomen. Sporten is belangrijk maar ook de sfeer, de onderlinge verbondenheid is een belangrijke doelstelling van de club. We zijn een (h)echte club waarbij  het motto “VOOR ELKAAR MET ELKAAR”  van toepassing is. Gezamenlijk wordt er naar gestreefd de familiaire sfeer bij en na trainingen alsmede bij toernooien uit te stralen.

Mooi is  het dan dat we van de toernooi organisatie van ssv süng uit Duitsland bijgaand berichtje krijgen:

Möchte im Namen des SSV Süng WF und von mir Danke sagen für das erscheinen im kleinen
Dorf Süng, wieder mals ein unvergessliches Erlebnis so wie bei Euch und jetzt bei uns!
Ihr seid eine ganz tolle WF Truppe unfassbar nett sympathisch, hoffen bald das wir uns alle wieder sehen ….. Grüß Bitte alle von mir ( uns ) und bleibt alle Gesund!!!
Lieben Gruß Udo …🍀🙏🏻💪💪
Wil je ook deel uitmaken van deze zwart-witte Heracles familie?
Je bent van harte welkom.
Voor meer informatie zie elders op deze site.

Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
DutchEnglishGermanFrenchItalianSpanishPolish

Deze tour is bedoeld om:

 • de band tussen de verschillende verenigingen te vergroten
 • nog meer ouderen actief aan Walking Football te laten deelnemen
 • organisatietalent van deelnemers te gebruiken door ze te betrekken bij de dagorganisatie
 • walking football een stabiele plaats op de voetbalkaart te bezorgen
 • kennis te delen

Voor meer informatie klik op de desbetreffende link

Jaarlijks zal de laatste speelronde in mei plaatsvinden in Erve Asito. Tevens zal er worden afgesloten met een gezamenlijke seizoensafsluiting in het supportershome Hart voor Heracles. Hiervoor betalen de deelnemende teams €10,00 per persoon. Te voldoen aan het begin van de cyclus.

Het volgende is de bedoeling:

 • Deelnemende verenigingen komen uit de regio. Maximaal zestien teams met een max van twee teams per deelnemende vereniging.
 • Eén keer per maand ( sept., okt., nov., dec., febr., maart, april en mei ) spelen de teams bij toerbeurt, op het complex van één van de deelnemende verenigingen, een onderlinge competitie. Naast de reguliere wedstrijd worden er drie voetbaloefeningen gedaan die eveneens punten opleveren voor de ranglijst. De totale score bepaald de dagwinnaar. De eindwinnaar wordt bepaald door het totaal van de acht maandscores.
 • De teams mogen maandelijks een wisselende samenstelling hebben.
 • Iedere maandwinnaar ontvangt tien vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo. (m.u.v. Ajax, P.S.V., Feyenoord en Twente)
 • De organiserende vereniging ontvangt vijf Heracles Almelo merchandise ballen
 • Voor zover mogelijk zal bij de prijsuitreiking van de maandelijkse speelronde een vertegenwoordiger van Heracles Almelo aanwezig zijn.