De Gold Stars gaan binnenkort weer starten met de training. Woensdag 10 aug a.s. gaan om 10.15 uur eerst de dames het veld op bij cvv Oranje Nassau en om 12.45 uur gaan de heren aan het seizoen beginnen. Voorafgaande aan de trainingen en achteraf is er gelegenheid tot het nuttigen van een consumptie en bijv het wel en wee van moederclub Heracles te bespreken in het supportershome Hart van Heracles.

Naast trainen gaan de Gold Stars ook met enige regelmaat naar toernooien. De eerste 2 toernooien gaan de  Heraclieden met mix teams op pad en meteen naar het buitenland.

20 aug a.s. wordt deelgenomen aan een internationaal toernooi in Lindlar bij Köln. Naast Duitse-  en enkele Nederlandse teams  nemen de poolse winnaars van het Finkers klassement bij de laatste Almelo City Cup ( Rosomak Lodz) en een team uit Praag deel.  Of het al vooraf in een Hotel gaan een voordeel is voor de Heraclieden zal achteraf duidelijk worden.

Van vrijdag 23 september t/m maandag 26 september gaan 2 mix teams aan een toernooi deelnemen in het Poolse Lodz. Organisator Rosomak Lodz.

Bij de start van dit nieuwe seizoen zit de sfeer er op deze manier meteen goed in.

Gold Stars Heracles verwelkomen met veel plezier nieuwe heren 55+ en dames 40+ bij de club.

Voor uitgebreide informatie zie elders op deze website.


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
DutchEnglishGermanFrenchItalianSpanishPolish

Deze tour is bedoeld om:

 • de band tussen de verschillende verenigingen te vergroten
 • nog meer ouderen actief aan Walking Football te laten deelnemen
 • organisatietalent van deelnemers te gebruiken door ze te betrekken bij de dagorganisatie
 • walking football een stabiele plaats op de voetbalkaart te bezorgen
 • kennis te delen

Voor meer informatie klik op de desbetreffende link

Jaarlijks zal de laatste speelronde in mei plaatsvinden in Erve Asito. Tevens zal er worden afgesloten met een gezamenlijke seizoensafsluiting in het supportershome Hart voor Heracles. Hiervoor betalen de deelnemende teams €10,00 per persoon. Te voldoen aan het begin van de cyclus.

Het volgende is de bedoeling:

 • Deelnemende verenigingen komen uit de regio. Maximaal zestien teams met een max van twee teams per deelnemende vereniging.
 • Eén keer per maand ( sept., okt., nov., dec., febr., maart, april en mei ) spelen de teams bij toerbeurt, op het complex van één van de deelnemende verenigingen, een onderlinge competitie. Naast de reguliere wedstrijd worden er drie voetbaloefeningen gedaan die eveneens punten opleveren voor de ranglijst. De totale score bepaald de dagwinnaar. De eindwinnaar wordt bepaald door het totaal van de acht maandscores.
 • De teams mogen maandelijks een wisselende samenstelling hebben.
 • Iedere maandwinnaar ontvangt tien vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo. (m.u.v. Ajax, P.S.V., Feyenoord en Twente)
 • De organiserende vereniging ontvangt vijf Heracles Almelo merchandise ballen
 • Voor zover mogelijk zal bij de prijsuitreiking van de maandelijkse speelronde een vertegenwoordiger van Heracles Almelo aanwezig zijn.