De Gold Stars gaan binnenkort weer starten met de training. Woensdag 10 aug a.s. gaan om 10.15 uur eerst de dames het veld op bij cvv Oranje Nassau en om 12.45 uur gaan de heren aan het seizoen beginnen. Voorafgaande aan de trainingen en achteraf is er gelegenheid tot het nuttigen van een consumptie en bijv het wel en wee van moederclub Heracles te bespreken in het supportershome Hart van Heracles.

Naast trainen gaan de Gold Stars ook met enige regelmaat naar toernooien. De eerste 2 toernooien gaan de  Heraclieden met mix teams op pad en meteen naar het buitenland.

20 aug a.s. wordt deelgenomen aan een internationaal toernooi in Lindlar bij Köln. Naast Duitse-  en enkele Nederlandse teams  nemen de poolse winnaars van het Finkers klassement bij de laatste Almelo City Cup ( Rosomak Lodz) en een team uit Praag deel.  Of het al vooraf in een Hotel gaan een voordeel is voor de Heraclieden zal achteraf duidelijk worden.

Van vrijdag 23 september t/m maandag 26 september gaan 2 mix teams aan een toernooi deelnemen in het Poolse Lodz. Organisator Rosomak Lodz.

Bij de start van dit nieuwe seizoen zit de sfeer er op deze manier meteen goed in.

Gold Stars Heracles verwelkomen met veel plezier nieuwe heren 55+ en dames 40+ bij de club.

Voor uitgebreide informatie zie elders op deze website.


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail