Zowel de dames als de heren worden wekelijks getraind door twee zeer ervaren en goed opgeleide trainers.

Trainer

Een voetbaldier in hart en nieren. Een echte Almeloer, 28 jaar. Heeft al op jonge leeftijd van zijn hobby zijn werk gemaakt. Werkt vanuit zijn eigen bedrijf PB Soccer als freelancer om doelgroepen van jong tot oud in beweging te krijgen/houden.

Heeft al ervaring met ouderenprojecten in de gemeenten Borne en Almelo en is al bij verschillende clubs in de regio werkzaam geweest in de jeugdopleiding. Is thans ook werkzaam voor de Heracles/Twente academie.

20 jaar en een geboren en getogen Almeloer. Voetbal speelt een grote rol in zijn leven.

Is al vele jaren jeugdtrainer bij PH Almelo. Heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond, heeft dmv stages ervaring met diverse doelgroepen. Gaat naast zijn voetbalactiviteiten een docentenopleiding volgen.

Trainer

Trainer

Wie kent deze ervaren charmante trainer niet. Contractspeler bij Heracles geweest van 1966 tot 1975. Daarna aan zijn trainersloopbaan begonnen. Diverse clubs in Apeldoorn en Oost Nederland heeft hij getraind. Tevens is hij vele jaren scout van zijn club Heracles geweest. Afbouwen is hem vreemd. Hij staat nog wekelijks met veel spirit op het veld.

DutchEnglishGermanFrenchItalianSpanishPolish

Deze tour is bedoeld om:

 • de band tussen de verschillende verenigingen te vergroten
 • nog meer ouderen actief aan Walking Football te laten deelnemen
 • organisatietalent van deelnemers te gebruiken door ze te betrekken bij de dagorganisatie
 • walking football een stabiele plaats op de voetbalkaart te bezorgen
 • kennis te delen

Voor meer informatie klik op de desbetreffende link

Jaarlijks zal de laatste speelronde in mei plaatsvinden in Erve Asito. Tevens zal er worden afgesloten met een gezamenlijke seizoensafsluiting in het supportershome Hart voor Heracles. Hiervoor betalen de deelnemende teams €10,00 per persoon. Te voldoen aan het begin van de cyclus.

Het volgende is de bedoeling:

 • Deelnemende verenigingen komen uit de regio. Maximaal zestien teams met een max van twee teams per deelnemende vereniging.
 • Eén keer per maand ( sept., okt., nov., dec., febr., maart, april en mei ) spelen de teams bij toerbeurt, op het complex van één van de deelnemende verenigingen, een onderlinge competitie. Naast de reguliere wedstrijd worden er drie voetbaloefeningen gedaan die eveneens punten opleveren voor de ranglijst. De totale score bepaald de dagwinnaar. De eindwinnaar wordt bepaald door het totaal van de acht maandscores.
 • De teams mogen maandelijks een wisselende samenstelling hebben.
 • Iedere maandwinnaar ontvangt tien vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo. (m.u.v. Ajax, P.S.V., Feyenoord en Twente)
 • De organiserende vereniging ontvangt vijf Heracles Almelo merchandise ballen
 • Voor zover mogelijk zal bij de prijsuitreiking van de maandelijkse speelronde een vertegenwoordiger van Heracles Almelo aanwezig zijn.