Walking football is meer dan voetbal en (weer) bewegen. Plezier beleven en gezelligheid met elkaar is net zo belangrijk.

Koffieproat

De basis voor de onderlinge verbondenheid wordt gelegd op onze trainingsdag op de woensdag. Zowel voorafgaande aan de dames training als de heren training is er een moment van gezamenlijk koffie drinken.

Dit is een wezenlijk onderdeel van walking football, hiermee onderscheidt een walking football club zich ook nadrukkelijk van een reguliere sportvereniging.

Daarnaast zijn er jaarlijkse en spontane activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie (zie tab organisatie…..)

Fietsdag

Fietsen is naast voetballen een leuke manier om te bewegen. Meestal begin september gaan we samen op pad om de omgeving te verkennen. Tussendoor vermaken we ons met een spelletje en diverse versnaperingen. De dag wordt traditioneel afgesloten met een buffet in het supportershome Hart van Heracles waarin gezelligheid en plezier de boventoon voeren.

Sinterklaas

Dit feest mag niet ontbreken op onze jaarkalender. De goede Sint komt  in ons clubhuis op bezoek om een enkeling eens vriendelijk/corrigerend toe te spreken. Daarnaast hebben we Hulp Sinterklazen die een cadeautje en gedichtje maken voor een speler die uit de grabbelton kwam.

Kerstdiner

De afsluiting van het najaars trainingsblok gaat altijd gepaard met het Kerstdiner. Het supportershome is helemaal in Kerstsfeer gebracht. Samen met partners sluiten we het jaar af en kijken we terug op het voorgaande jaar.

Ook het voorjaars trainingsblok wordt afgesloten met een gezellige borrel. We halen herinneringen op van de afgelopen periode  en gaan voor even afscheid van elkaar nemen.