WIJ STARTEN  6 MEI EXTRA TRAININGSUUR VOOR WERKENDE HEREN

Lange tijd heeft walking football moeten vechten tegen het imago dat het maar een sloom spelletje is.  Veel vitale heren vanaf midden 55 hadden geen interesse in dit nieuw bedachte voetbalspel. Inmiddels lijkt het tij te keren.

In Duitsland en Engeland is er al langere tijd sprake van grote interesse van midden 50-tigers Inmiddels lijkt de sceptische houding  in Nederland ook plaats te maken voor interesse.  Mannen die, de door de KNVB in het leven geroepen 45+ competitie willen verlaten vanwege teveel fanatisme, en/of met kwetsuren zitten, raken meer en meer geïnteresseerd.  Goldstars Heracles krijgt  met enige regelmaat opmerkingen dat mannen wel willen maar niet overdag kunnen trainen.

Dit vraagt om actie. Wij hebben trainingsruimte gevonden bij s.v. Almelo. Naast de gebruikelijke trainingsdag op woensdag bij cvv Oranje Nassau is het vanaf maandag 6 mei voor werkende mannen mogelijk om op maandagavond van 20.15 uur tot 21.30 uur te trainen. Bernd Bove, dé Walking footballtrainer, gaat naast de woensdagtrainingen ook de maandagavondtraining leiden.

Ook de trainers van het 1e elftal van Heracles zijn van mening dat walking football een mooi nieuw voetbalspel is en zij roepen iedereen op om bij onze club te komen spelen. Zie de poster.

Geinteresseerden kunnen zich vanaf nu al aanmelden: secretaris@goldstarsheracles.nl

Wij zijn dé club  die walking football  voor Dames in Nederland stimuleert. In dit stadium kunnen wij echter vanwege beheersbaarheid nog geen 2e trainingsuur voor dames opstarten. Geïnteresseerde dames 40+ kunnen al wel hun belangstelling kenbaar maken.  We gaan dan kijken wat mogelijk is.

Bij  de woensdagtraining van de dames en heren zijn vanzelfsprekend ook nieuwe deelnemers van harte welkom. Zowel ex voetballers als mensen zonder voetbalachtergrond zijn welkom. Bij de trainingen wordt hier rekening mee gehouden.

Zie voor uitgebreide informatie over onze club in het algemeen en trainingsmogelijkheden specifiek deze website.


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail