29 maart  Erve Asito                                                                                                     5 april Erve Asito

COMING SOON

 

Het voorjaar komt er aan en dat betekent in walking football land dat ook de toernooien weer beginnen.

Als Gold Stars Heracles hebben we besloten om jaarlijks in het voorjaar 2 toernooien te gaan organiseren. Een voor de regionale heren/mix teams en één voor de dames nationaal.  Maart wordt afgesloten met het Damestoernooi en April wordt begonnen met het herentoernooi. Beide toernooien zullen om 9.30 uur beginnen met een kop koffie en rond de klok van 14.30 worden afgesloten met een gezellige nazit in het supportershome Hart van Heracles waarbij de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Bij de 1e editie van het damestoernooi zijn 6 damesteams uit Nederland aanwezig. Naast de ingeschreven teams stellen wij ook individuele dames die (nog) geen team hebben in de gelegenheid om kennis te maken met Walking Football. Zij kunnen zich aanmelden bij onze secretaris, email secretaris@goldstarsheracles.nl.  De Gold Stars hebben als aanjagers van dames Walking football 40+ in Nederland ook een facebookpagina Dames Walking Football Nederland geopend. Alle damesteams kunnen hierop hun nieuws in een groter verband kenbaar maken.

Het regionale herentoernooi zal meteen uit 16 teams bestaan.  Om elkaar in de regio te versterken is aan het toernooi ook een netwerk bijeenkomst voor de deelnemende teams georganiseerd. Tevens is onlangs een facebookpagina Walking Football in Tukkerland in de lucht gebracht. Hierop kunnen de aan het netwerk deelnemende clubs nieuws van hun club publiceren.


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail