Het bestuur van Gold Stars Heracles en Almeloër Patrick Bakhuis, eigenaar van PB SOCCER zijn voor een periode van 3 ½ jaar een overeenkomst aangegaan voor de training van de Dames- en Heren walking Footballers. Voor deze langdurige periode is bewust gekozen om samen het walking football in Almelo en omgeving op de kaart te zetten als een sport welke bijdraagt aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De trainingen zullen dmv walking football gericht zijn op lichamelijke en mentale fitheid waarbij rekening wordt gehouden met individuele mogelijkheden. Daarnaast zal PB SOCCER daar waar mogelijk een bijdrage leveren aan het sociale aspect van walking football.

Zodra de trainingen kunnen starten zal de damesgroep getraind worden door Jorick Damveld en nestor Arend Steunenberg en de herengroep door Patrick Bakhuis en nestor Arend Steunenberg.

Daarnaast zijn het bestuur van Gold Stars Heracles en PB SOCCER een samenwerking aangegaan met het ROC Twente om bij de trainingen ook een stagiair te plaatsen.
De eindverantwoordelijkheid voor het totale trainingsprogramma berust bij Patrick Bakhuis.

Beide nieuwe trainers zijn bevlogen voetbalmensen. Patrick is 28 en heeft al jaren zijn eigen bedrijf PB Soccer. Hij heeft via de gemeenten Borne en Almelo al gewerkt met ouderen en bij diverse clubs in de omgeving al veel met jongeren gewerkt. Hoewel Jorick qua leeftijd nog een jonkie is (20), heeft ook hij al de nodige ervaring op trainersgebied. Hij is al 6 jaar jeugdtrainer.

Zowel de trainers als het bestuur van de Gold Stars kijken uit naar een mooie samenwerking.


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail