Zowel in 2020 als 2021 konden we door corona geen kerstdiner houden. Mede daarom gaan we het echt feestelijk maken. Het supportershome, ons vertrouwde clubhuis  is ivm een grote verbouwing tot medio januari gesloten. We laten deze keer geen cateraar komen maar gaan genieten van de keuken van de Almelounge. Zowel onze spelers/speelsters alsmede partners worden uitgenodigd om in een echte clubsfeer van een voorproefje op de komende feestdagen te genieten. Samen zijn we in de gelegenheid om nog eens terug te kijken op een meer dan geslaagde 2e helft van het clubjaar.

Maar ook Sinterklaas is in het land. Hij heeft aangekondigd om woensdag 30 november een bezoek aan de Gold Stars te brengen. Inmiddels is iedereen al begonnen om Sinterklaas te helpen.  De hersenen kraken. Wat moet ik toch voor…….. dichten?  Wat moet ik toch voor……. kopen?  Sinterklaas laat zich verrassen hoe creatief de Gold Stars zijn.  Ook dit bezoek kan niet plaatsvinden in ons “eigen” home en ook het clubhuis van cvv Oranje Nassau, waar we altijd trainen, is niet beschikbaar.. Daarom maken we gebruik van de gastvrijheid van een andere buurman, namelijk sv Almelo.

Dit clubhuis is vanaf 23 november t/m medio januari tijdelijk ons clubhuis. Tenzij anders aangekondigd trainen we hier ook even tijdelijk. MOOI ALMELO ‘S  NAOBERSCHAP


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
DutchEnglishGermanFrenchItalianSpanishPolish

Deze tour is bedoeld om:

 • de band tussen de verschillende verenigingen te vergroten
 • nog meer ouderen actief aan Walking Football te laten deelnemen
 • organisatietalent van deelnemers te gebruiken door ze te betrekken bij de dagorganisatie
 • walking football een stabiele plaats op de voetbalkaart te bezorgen
 • kennis te delen

Voor meer informatie klik op de desbetreffende link

Jaarlijks zal de laatste speelronde in mei plaatsvinden in Erve Asito. Tevens zal er worden afgesloten met een gezamenlijke seizoensafsluiting in het supportershome Hart voor Heracles. Hiervoor betalen de deelnemende teams €10,00 per persoon. Te voldoen aan het begin van de cyclus.

Het volgende is de bedoeling:

 • Deelnemende verenigingen komen uit de regio. Maximaal zestien teams met een max van twee teams per deelnemende vereniging.
 • Eén keer per maand ( sept., okt., nov., dec., febr., maart, april en mei ) spelen de teams bij toerbeurt, op het complex van één van de deelnemende verenigingen, een onderlinge competitie. Naast de reguliere wedstrijd worden er drie voetbaloefeningen gedaan die eveneens punten opleveren voor de ranglijst. De totale score bepaald de dagwinnaar. De eindwinnaar wordt bepaald door het totaal van de acht maandscores.
 • De teams mogen maandelijks een wisselende samenstelling hebben.
 • Iedere maandwinnaar ontvangt tien vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo. (m.u.v. Ajax, P.S.V., Feyenoord en Twente)
 • De organiserende vereniging ontvangt vijf Heracles Almelo merchandise ballen
 • Voor zover mogelijk zal bij de prijsuitreiking van de maandelijkse speelronde een vertegenwoordiger van Heracles Almelo aanwezig zijn.