Zowel in 2020 als 2021 konden we door corona geen kerstdiner houden. Mede daarom gaan we het echt feestelijk maken. Het supportershome, ons vertrouwde clubhuis  is ivm een grote verbouwing tot medio januari gesloten. We laten deze keer geen cateraar komen maar gaan genieten van de keuken van de Almelounge. Zowel onze spelers/speelsters alsmede partners worden uitgenodigd om in een echte clubsfeer van een voorproefje op de komende feestdagen te genieten. Samen zijn we in de gelegenheid om nog eens terug te kijken op een meer dan geslaagde 2e helft van het clubjaar.

Maar ook Sinterklaas is in het land. Hij heeft aangekondigd om woensdag 30 november een bezoek aan de Gold Stars te brengen. Inmiddels is iedereen al begonnen om Sinterklaas te helpen.  De hersenen kraken. Wat moet ik toch voor…….. dichten?  Wat moet ik toch voor……. kopen?  Sinterklaas laat zich verrassen hoe creatief de Gold Stars zijn.  Ook dit bezoek kan niet plaatsvinden in ons “eigen” home en ook het clubhuis van cvv Oranje Nassau, waar we altijd trainen, is niet beschikbaar.. Daarom maken we gebruik van de gastvrijheid van een andere buurman, namelijk sv Almelo.

Dit clubhuis is vanaf 23 november t/m medio januari tijdelijk ons clubhuis. Tenzij anders aangekondigd trainen we hier ook even tijdelijk. MOOI ALMELO ‘S  NAOBERSCHAP


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail