Na Meijel zijn de Gold Stars nu op bezoek geweest bij FC Utrecht. Het 5e Domstadtoernooi op Zoudenbalch het trainingscomplex van FC Utrecht was weer goed georganiseerd en vele leuke ontmoetingen waren na 2 corona jaren weer aan de orde van de dag.  Door onverwachte afzeggingen moest de organisatie flink improviseren om het toernooi goed te organiseren. Dit betekende oa dat alle ploegen 8 wedstrijden van een kwartier speelden. Dit was een opgaaf maar mocht de pret niet drukken. De resultaten waren als vanouds.  Niet goed, niet slecht.  3 overwinningen en 5 kleine nederlagen met een totaal doelsaldo van 20 voor en 24 tegen.  De doelstellingen, “bewegen en veel gezelligheid” zijn weer volledig gehaald. Over 14 dagen gaan de Gold Stars wederom op pad. Dan wordt op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord gespeeld. Het voorjaars seizoen van de Gold Stars wordt afgesloten met het eigen internationale walking football toernooi ( Almelo City Cup) op donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli.

Op de foto’s beelden uit de wedstrijd tegen PSV


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
DutchEnglishGermanFrenchItalianSpanishPolish

Deze tour is bedoeld om:

 • de band tussen de verschillende verenigingen te vergroten
 • nog meer ouderen actief aan Walking Football te laten deelnemen
 • organisatietalent van deelnemers te gebruiken door ze te betrekken bij de dagorganisatie
 • walking football een stabiele plaats op de voetbalkaart te bezorgen
 • kennis te delen

Voor meer informatie klik op de desbetreffende link

Jaarlijks zal de laatste speelronde in mei plaatsvinden in Erve Asito. Tevens zal er worden afgesloten met een gezamenlijke seizoensafsluiting in het supportershome Hart voor Heracles. Hiervoor betalen de deelnemende teams €10,00 per persoon. Te voldoen aan het begin van de cyclus.

Het volgende is de bedoeling:

 • Deelnemende verenigingen komen uit de regio. Maximaal zestien teams met een max van twee teams per deelnemende vereniging.
 • Eén keer per maand ( sept., okt., nov., dec., febr., maart, april en mei ) spelen de teams bij toerbeurt, op het complex van één van de deelnemende verenigingen, een onderlinge competitie. Naast de reguliere wedstrijd worden er drie voetbaloefeningen gedaan die eveneens punten opleveren voor de ranglijst. De totale score bepaald de dagwinnaar. De eindwinnaar wordt bepaald door het totaal van de acht maandscores.
 • De teams mogen maandelijks een wisselende samenstelling hebben.
 • Iedere maandwinnaar ontvangt tien vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo. (m.u.v. Ajax, P.S.V., Feyenoord en Twente)
 • De organiserende vereniging ontvangt vijf Heracles Almelo merchandise ballen
 • Voor zover mogelijk zal bij de prijsuitreiking van de maandelijkse speelronde een vertegenwoordiger van Heracles Almelo aanwezig zijn.