Corona beperkingen voorbij. Het leven lacht ons weer toe. Niet alleen de jeugd snakt weer naar vertier, maar ook de deelnemers van de Gold Stars Heracles. De activiteitencommissie heeft tot het einde van de voorjaarscyclus een heel mooi programma samengesteld.

Te beginnen met a.s. zaterdag met de Carnavals puzzeltocht. Alle deelnemers worden om 10.30 uur bij het supportershome Hart van Heracles verwacht. Vanzelfsprekend, de naam zegt het al, in een beetje carnavals getinte sfeer. Voor de puzzeltocht heb je je mobiele telefoon nodig, dus zorg dat deze goed is opgeladen. Om 13.00 uur sluiten we de puzzeltocht met erwtensoep af in het Hart van Heracles en gaan we ons voorbereiden op de thuisoverwinning op PEC Zwolle.

Na deze puzzeltocht staan nog de volgende activiteiten op het programma in de maand maart

2 maart      11.45 uur Sjoelen

9 maart      14.00 uur Het voetbalverleden van Hannes Lalopua

16 maart     14.00 uur  Bingo

Voor de overige activiteiten zie de kalender.


Dit artikel delen:

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
DutchEnglishGermanFrenchItalianSpanishPolish

Deze tour is bedoeld om:

 • de band tussen de verschillende verenigingen te vergroten
 • nog meer ouderen actief aan Walking Football te laten deelnemen
 • organisatietalent van deelnemers te gebruiken door ze te betrekken bij de dagorganisatie
 • walking football een stabiele plaats op de voetbalkaart te bezorgen
 • kennis te delen

Voor meer informatie klik op de desbetreffende link

Jaarlijks zal de laatste speelronde in mei plaatsvinden in Erve Asito. Tevens zal er worden afgesloten met een gezamenlijke seizoensafsluiting in het supportershome Hart voor Heracles. Hiervoor betalen de deelnemende teams €10,00 per persoon. Te voldoen aan het begin van de cyclus.

Het volgende is de bedoeling:

 • Deelnemende verenigingen komen uit de regio. Maximaal zestien teams met een max van twee teams per deelnemende vereniging.
 • Eén keer per maand ( sept., okt., nov., dec., febr., maart, april en mei ) spelen de teams bij toerbeurt, op het complex van één van de deelnemende verenigingen, een onderlinge competitie. Naast de reguliere wedstrijd worden er drie voetbaloefeningen gedaan die eveneens punten opleveren voor de ranglijst. De totale score bepaald de dagwinnaar. De eindwinnaar wordt bepaald door het totaal van de acht maandscores.
 • De teams mogen maandelijks een wisselende samenstelling hebben.
 • Iedere maandwinnaar ontvangt tien vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo. (m.u.v. Ajax, P.S.V., Feyenoord en Twente)
 • De organiserende vereniging ontvangt vijf Heracles Almelo merchandise ballen
 • Voor zover mogelijk zal bij de prijsuitreiking van de maandelijkse speelronde een vertegenwoordiger van Heracles Almelo aanwezig zijn.