Ambassadeurs

Hendrie Krüzen


Hendrie Krüzen.jpg 1 Heeft achtereenvolgens voor Heracles, FC Den Bosch, PSV, FC Den Bosch , KV Kortrijk, FC Luik, KSV Waregem, Heracles, AZ en Go Ahead Eagles, 556 wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld.

Speelde 5 interlands en werd in 1988 met het Nederlands Elftal Europees Kampioen.

Is de vaste assistent coach van Peter Bosz. Samen hebben ze oa Ajax en Borussia Dortmund onder hun hoede gehad. Thans vormen zij het trainersduo bij Bayer Leverkusen 04.

WALKING FOOTBALL IS VOETBALPLEZIER VOOR ECHTE SENIOREN

Met de intrede van het Walking Football is het nu mogelijk geworden om langer te genieten van je favoriete hobby voetballen. Of zelfs op heel late leeftijd te beginnen met voetballen. Wat is er mooier dan wekelijks die sfeer van de kleedkamer te voelen en tegen een bal te trappen? Heel mijn leven weet ik niet anders. De gein, de vriendschap in het team en de beleving op de training en in wedstrijden. Dat dit nu door middel van deze nieuwe vorm van voetbal tot op heel hoge leeftijd mogelijk is, is geweldig. Natuurlijk is het winnen niet meer het aller belangrijkste, maar toch samen je best doen is steeds weer een uitdaging. Regelmatig heb ik de trainingen van de oudste goden van Heracles gezien. "Wat een spelvreugde". "Mannen, de passing moet beter, het bewegen zonder bal kan ook nog verbeteren, maar jullie inzet is geweldig. Ga zo door".

Als echte Heraclied ben ik ook een beetje trots dat juist mijn club als één van de eerste betaald voetbalclubs dit mooie spelletje voor ouderen heeft mogelijk gemaakt. Trots ben ik ook dat deze groep zo geweldig enthousiast is en mee helpt om in Twente bij andere clubs Walking Football op te zetten. Helemaal bijzonder is het, dat juist in mijn stad en bij mijn club het 1e internationale toernooi van Europa van de grond is gekomen.