Rein Vos

reinvos Lid sinds:

Positie:
2014

loerende statische spits


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Vanaf mijn 9e ben ik al met het spelletje bezig dat voetbal heet. In mijn tijd kon je pas met 12 jaar competitie spelen, want pupillen waren er niet. Als je redelijk kon voetballen zat je nogal vroeg in het 1e elftal. Ook ik mocht al op mijn 16e in het eerste spelen. Voorwaarts uit Westerhaar speelde op het toenmalige hoogste niveau van het zaterdagvoetbal. 2e klasse. We zijn in mijn tijd landskampioen geworden. Ik ben dus de enige Gold Star die ooit landskampioen is geweest!!! Dat ze het maar weten. We speelden toen het stopperspil systeem of de WM formatie en hadden daar succes mee. Na mijn voetbaltijd ben ik trainer geworden. Ik heb les gehad van Arend van der Wel en Toon Valks. 34 Jaar ben ik trainer geweest in de regio bij verschillende clubs.

Na mijn trainersloopbaan ben ik bij toeval bij de groep Gold Stars Heracles gekomen. De kennismaking beviel mij heel goed bij deze oude heren. Het Walking Football beviel mij zo goed dat ik het initiatief heb genomen om in Twenterand met Walking Football te starten. Daar spelen inmiddels ook 25 mensen. Het plezier bij de Gold Stars heeft mij doen besluiten om bij Heracles te blijven spelen.

Ik moest het kort houden van de voorzitter dus ik zal hier niet al mijn successen vermelden. Ik heb in mijn leven ook geen buitensporige dingen gedaan en zit financieel ook niet aan de grond dus komt er ook geen boek over mij uit.
aanhalingstekens sluiten