WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Ons voetbalseizoen is opgedeeld in 2 blokken van 20 weken. Het zogenaamde zomerblok begint in het 2e of 3e weekend in augustus en loopt door tot de Kerst. Het zogenaamde winterblok begint medio januari en loopt door tot medio juni. Hiermee sluiten we in feite aan bij het reguliere voetbal.

De wekelijkse trainingen vinden plaats van 12.30 uur tot 13.30 uur op het veld van Oranje Nassau. Voorafgaande aan de training komen we tussen 11.00 en 11.30 uur bij elkaar in het supportershome van Heracles. Onder het genot van een kop koffie nemen we oa het voetbal van de week door. Periodiek organiseren we om 11.30 een sociale activiteit. Na de training houden we voor de liefhebbers nog een 3e helft in het supportershome. De trainingen staan onder leiding van een gediplomeerde trainer.
walking football flyer 2
Naast de wekelijkse trainingen spelen we regelmatig toernooien in heel Nederland. Soms zelfs in België. Indien wij een aanvraag voor een toernooi krijgen stellen we iedereen in de gelegenheid zich hier voor aan te melden. De teams die op toernooi gaan zijn dus vaak wisselend van samenstelling.

Bij de toernooien spelen we in originele Heracles tenues, welke door Heracles beschikbaar worden gesteld. Voor de trainingen geven we u tegen een borgsom van €25,00 een tenue in bruikleen. Hiervoor dient u een bruikleenbewijs te ondertekenen.

Onze activiteitencommissie zorgt er voor dat er naast voetballen, op gezette tijdstippen ook andere activiteiten worden georganiseerd, bijv. een fietstocht, sinterklaasfeest of eindejaarsborrel.

WAT VERWACHTEN WE VAN U

Hoewel we geen specifieke voetbalkwaliteiten vragen, vragen we wel een gezonde sportieve instelling. U bent onderdeel van een team, dit houdt in dat we rekening houden met verschillen in karakters, achtergronden en voetbalkwaliteiten.

stoppenoudOm van dit alles te genieten betaalt u € 75,00 voor een blok van 20 weken.

De eerste 3 trainingen mag u gratis meedoen.
Begint u tijdens een blok van 20 weken dan zal de contributie naar rato worden berekend.

Deelname aan toernooien is voor eigen rekening.