Johan van Loo

johanvanloo Lid sinds:

Positie:
2015

Linkermiddenvelder


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Tot mijn 23ste gevoetbald bij CVV Oranje Nassau en door mijn verhuizing naar Dedemsvaart nog 2 jaar gevoetbald bij SCD Dedemsvaart en me daarna aangemeld bij de KNVB als scheidsrechter. 10 jaar met veel plezier gefloten in de KNVB Oost 2de en 3de klasse zaterdag.

Op 1 maart 2014, door de zoveelste reorganisatie bij mijn werkgever, een punt gezet achter mijn werkzame leven. Ik hoorde dat men bij Heracles begonnen was met Walking Football en toen besloten mij aan te melden en daar heb ik nog steeds geen spijt van. De combinatie sociaal gebeuren en voetballen spreekt mij zeer aan. Door mijn financiële achtergrond ben ik penningmeester geworden van de Gold Stars Almelo en ben ik ook betrokken bij de Almelo City Cup een groot internationaal toernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd in Almelo.

Het mooiste vind ik dat de samenstelling van onze groep heel erg divers is en er een goede sfeer heerst met de nodige voetbalhumor. Zelf kan ik er van genieten als het me na 40 jaar weer eens lukt iemand te poorten.
aanhalingstekens sluiten