Jeroen Burghout

jeroenburghout Lid sinds:

Positie:
2014

Trainer


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Op 20 oktober 1984 zag ik voor het eerst het daglicht in het mooie Apeldoorn. Waar ik uit een echte voetbalfamilie kom.

De goldstars hebben te maken met een sportman in hart en nieren in het algemeen en met een gedreven voetbaldier in het bijzonder.
Bij mij staat iedere dag in het teken van de sport en dan met name de tak voetbal. Dit heeft ook te maken met het feit dat ik overdag als zelfstandige een bureau Sport & Consultancy run. Binnen dat bureau ben ik met name bezig met het creëren en organiseren van nieuwe sportactiviteiten. Zo ben ik destijds in aanraking gekomen en met veel succes met het walking voetbal voor 60-plussers bij Heracles Almelo en Vitesse Arnhem.

Op voetbalgebied heb ik alle vereiste diploma’s behaald met in 2012 het voor mij belangrijke papiertje met de titel UEFA A/Trainer-Coach I KNVB. WSV Apeldoorn is altijd mijn club geweest en zal dat ook blijven. Ik heb er gevoetbald en was er reeds op 17-jarige leeftijd jeugdtrainer. Na een uitstapje naar Albatross in Ugchelen, waar ik twee jaar succesvol hoofdtrainer ben geweest, heb ik de eerste selectie van WSV vier jaar achtereen onder mijn hoede gehad. Op dit moment ben ik hoofdtrainer van de SV Grol in het toeristische stadje Groenlo.

Vanaf de start sta ik dus aan het roer bij het Walking Football Team van de Goldstars Heracles.
Een warme en bovendien gezellige groep waar ik enorm trots op ben. Met deze groep ga ik nog veel sportplezier beleven.
aanhalingstekens sluiten