Huib Rouwenhorst

huibrouwenhorst Lid sinds:

Positie:
2014

Middenveld


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Na mijn verhuizing van Apeldoorn naar Almelo in 2013 was ik op zoek naar een nieuw sociaal leven. In Apeldoorn heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Omnisportvereniging WSV en voornamelijk AGOVV.

Door het verenigingswerk leer je veel mensen kennen . In mijn nieuwe woonplaats was ik een poosje zoekende. Waar kan ik mijn ei kwijt, wat past bij mij.

Toen Heracles bekend maakte dat ze gingen starten met Walking Football had ik het antwoord. Weer voetballen op mijn leeftijd en nieuwe mensen ontmoeten. De verwachting werd volledig ingevuld. Wekelijks een uurtje trainen en gezellig onder het genot van een kopje koffie ( vooraf ) en drankje ( achteraf ) babbelen over van alles en nog wat. Periodiek een dagje op pad met de mannen om onze “kwaliteiten” te meten met andere teams in het land is geweldig. Over het algemeen liggen onze kwaliteiten wel op het verbale vlak maar dat maakt het juist zo gezellig. Door de toernooien en de organisatie van ons eigen internationale toernooi heb ik inmiddels in binnen en buitenland weer vele nieuwe mensen leren kennen.

Wil je voorkomen dat je sociaal geïsoleerd raakt op latere leeftijd dan is Walking Football een zeer geslaagde bezigheid in z’n algemeenheid en bij Heracles in het bijzonder.
aanhalingstekens sluiten