Gerard Grothues

gerardgrothues Lid sinds:

Positie:
2016

Middenveld


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Op 12 jarige leeftijd werd ik lid van voetbalvereniging PH, want als katholieke jongen hoorde je natuurlijk bij een katholieke vereniging. Zowel in de jeugd als bij de senioren heb ik in diverse elftallen gevoetbald.

Daarnaast heb ik een trainerscursus gevolgd. Ik ben zowel binnen als buiten PH als trainer werkzaam geweest. Op 65 jarige leeftijd ben ik als actieve voetballer gestopt. Momenteel train ik het 5e zaterdagelftal van PH en coach deze jongens op zaterdag bij de wedstrijden. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.

Bij mijn vereniging PH is met ondersteuning van de Gold Stars Heracles geprobeerd Walking Football te starten. Toen ook ik gevraagd werd om mee te doen moest ik wel even goed nadenken. “Want dat is toch voor oude mannen”? Dat ik zelf die leeftijd inmiddels ook bereikt had wilde ik niet weten.

De eerste ervaringen vond ik meteen leuk. Helaas bleef de opkomst bij PH laag waardoor het niet gelukt is om Walking Football van de grond te krijgen. Maar ik had inmiddels wel de smaak te pakken. Samen met Frans Stevens hebben we ons toen aangemeld bij de Gold Stars en dit bevalt zeer goed.

’s Morgens beginnen met een kop koffie met soms een quiz of een spreker is een mooie opstap naar het echte werk. TRAINEN.

Na afloop kun je nog even je sociale contacten onderhouden dus al met al een zeer goede keus al zeg ik het zelf.
aanhalingstekens sluiten