Klaas Westerhuis

klaas Lid sinds:

Positie:

2018

verstrooide middenvelder (die af en toe met enig geluk een goaltje meepikt en regelmatig in zijn eigen schijnbeweging trapt)


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Omdat ik vroeger liever op het trainings- en voetbalveld verbleef, liepen al mijn studies op diverse scholen spaak.
Uiteindelijk bleek de C.I.O.S opleiding de ideale oplossing voor mij te zijn. Met heel veel plezier de opleiding gevolgd en afgesloten.

Daarna verschillende jeugdelftallen van Heracles en amateurverenigingen mogen trainen waaronder Heracles, D.E.T.O., Dos19 en O.N.
Als speler in de betaalde jeugd en later in het B-elftal van Heracles mogen acteren. Daarna een jaar in het tweede elftal van F.C.Twente maar daar praat ik liever niet meer over.

Eind jaren tachtig een switch gemaakt naar het bedrijfsleven. Mijn ouders hadden een wijnhandel/slijterij annex verhuurbedrijf van horeca-artikelen. Mijn zwager en bijzonder aktief Goldstar lid Gerard Barneveld en mijn zuster namen de wijnhandel over en mijn vrouw en ik de verhuur tak.

Buiten het maken van mooie fietstochten ben ik een hele lange periode niet meer sportief aktief geweest. Gelukkig kwam vorig jaar de Goldstars van Heracles op mijn pad. Iedere keer kijk ik weer uit naar ons wekelijks samen zijn. Met al zijn facetten verrijkt het mijn sportieve en sociale leven.
aanhalingstekens sluiten